Барбадоската певица Риана позира за своя моден лейбъл Savage x

...
Барбадоската певица Риана позира за своя моден лейбъл Savage x
Коментари Харесай

Бременната Риана се разголи за реклама на своя марка бельо

Барбадоската певица Риана театралничи за своя фешън лейбъл Savage x Fenty в разсъблечен тип. Съответната обява се появи на нейната страница в Инстаграм. На оповестените фотоси 35-годишната бременна звезда театралничи в офис помещение в черен комплект долни дрехи, състоящ се от сутиен и сатенени мини къси панталони. Певицата се снима и със сандали на висок ток.


Феновете се възхитиха на външния тип на звездата и започнаха да пишат в мненията под обявата, която получи над 6 млн. лайкове. „ Кралица “, „ Има подозрения по отношение на бременността й, тъй като тялото й наподобява ужасно “, „ Твърде красиво “, „ Перфектна фигура даже по време на бременност “, „ Невероятно “, възклицаваха те.

През февруари стана известно, че изпълнителката е бременна с второто си дете. Слуховете за попълване в фамилията на художника и хип-хоп изпълнителката се появиха след Супербоул, където почитателите видяха заобленото коремче на Риана. Времето на бременността, както и пола на нероденото дете, не се оповестяват. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР