Банката с водещи лихви по депозити на българския пазар -

...
Банката с водещи лихви по депозити на българския пазар -
Коментари Харесай

До 3% лихва по депозити в мобилното приложение на tbi bank

Банката с водещи лихви по депозити на българския пазар - tbi , предлага нова опция на клиентите си да получат по-висока рентабилност, като. Мобилното приложение на tbi към този момент има нова функционалност - разкриване на срочни депозити в лв. и евро за период от 3 месеца до 3 години, и рента до 3%.

Клиентите могат да открият депозит през tbi bank app в границите на няколко секунди, с минимална сума от 1 лев или евро. Процесът е бърз, комфортен и сигурен, защото спестяванията до 196 хиляди лева са предпазени от Фонда за гарантиране на влоговете. Както при другите услуги за всекидневно банкиране в мобилното приложение на tbi bank, няма такси за разкриване, поддържане и закриване на депозит. Единственото изискване за вложителите е да изтеглят безплатното мобилно приложение tbi bank app, да открият сметка в приложението и да заявят своята карта neon .

За клиентите, които избират да бъдат обслужвани в офис на банката, tbi предлага до 2.8% рента по депозити в евро и лв. и до 3% за депозити в щатски долари. Всички условия по депозити в tbi са налични.

" Като банка, насочена към клиента, непрекъснато подобряваме предложенията си за икономисване, с цел да осигурим на хората по-висока и предвидима рентабилност в непрекъснато изменящата се среда. Наред с това, с новата функционалност за разкриване на депозит в приложението им предлагаме спомагателна еластичност и усъвършенствано прекарване - към този момент могат да ръководят спестяванията си от уюта на своя дом или откъдето другаде пожелаят. За да представим на българските консуматори най-новите ни спестовни оферти, стартирахме и новата акция " Раздвижи спестяванията си " - споделя Лукас Турса, изпълнителен шеф на tbі bank.
 Лукас Турса
Източник:

Лукас Турса

Сред другите спестовни функционалности, които са налични само в приложението на tbi bank, са рента по разплащателната сметка към карта neon в размер на 2.1% за суми до 2 хиляди лв. (и 0.15% за суми от 2 хиляди до 196 хиляди лева) и виртуалната " Касичка ", която разрешава на клиентите да заделят постоянно избрани от самите тях суми за реализиране на разнообразни спестовни цели.

Заради отличните оферти и доверието, от ден на ден българи избират tbi за банка, в която да икономисват - през 2022 година банката регистрира близо 70% растеж на вложителите си.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР