Бъни Майкъл, Фреди Караско, Макс Рийд, Джейкъб Рочестър и Кетнипс

...
Бъни Майкъл, Фреди Караско, Макс Рийд, Джейкъб Рочестър и Кетнипс
Коментари Харесай

Графити върху тениски? Да, с Armani Exchage!

Бъни Майкъл, Фреди Караско, Макс Рийд, Джейкъб Рочестър и Кетнипс са петте художници от интернационалната street art сцена, определени да покажат своето виждане за актуалната градска просвета и да пренесат вдъхновението си от нея върху тениски. Колекцията бе показана на събитие в магазина на Armani Exchange  в Paradise Center – петото издание на #st_ART , а самият Фреди Караско беше специфичен посетител и даже рисуваше онлайн.

Визуалният актьор, роден в Доминиканската република, израснал в Канада , а в този момент основан в Япония, е прочут със своите илюстрации, комикси, дизайни на персонажи, анимации и музика. След като прекарва по-голямата част от живота си в Торонто, Фреди взема решение да се върне към корените си и да раздели времето си сред работа във плантация за зеле и краставици и изобразяване на графити в Япония. Това неповторимо пътешестване му разрешава да покаже образен жанр, излизащ отвън расовите и културните линии, като се стреми да отразява непрекъснато изменящия се пейзаж на нашия свят, изследвайки разнородни тематики, като любовта, футуризма и пустотата.



Но знаете ли по какъв начин стартира историята на А | X Armani Exchange? Джорджо Армани основава тази специфична линия, с цел да се включи в пазара на бързата мода. Вдъхновен от стила, който следи в огромните градове (Милано, Ню Йорк, Лондон и Токио), дизайнерът дава живот на сбирка, която отразява желанията на новото потомство. Това се случва през 1991 година, когато отваря и първият водещ магазин на марката в Ню Йорк. През 2017 година, след реорганизацията на портфолиото на Armani, A | X Armani Exchange става една от трите съществени марки на Armani Group, а през днешния ден сбирката предлага налични и функционални облекла и аксесоари с неконвенционален дизайн, с цел да даде друга вероятност за модата. Да покаже свят, в който street style културата показва своето ясно изразено отношение към индивидуализма, изключително в персоналния жанр.

 

С поддръжката на FF Group

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР