Бананите са много вкусен и полезен плод. Не е случайно,

...
Бананите са много вкусен и полезен плод. Не е случайно,
Коментари Харесай

Не хвърляйте кората на банана! Вижте защо!

Бананите са доста апетитен и потребен плод. Не е инцидентно, че те са включени в доста хранителни режими, изключително за физически дейни хора, защото зареждат с сила. Но знаете ли, че кората на банана има и други приложения? Ето какви са те:
Банановата кора оказва помощ при главоболие
Точно по този начин, в случай че ви боли глава, не е нужно да прибягвате незабавно до хапчета. Нужна ви е единствено една кора от банан, която би трябвало да оставите във фризера за един час. След това я сложете на челото си или на задната част на врата си. Останете по този начин, до момента в който се затопли. Ако към момента имате главоболие, повторете процедурата с нова студена коричка. Ефектът е неповторим!
За по-бели зъби
Банановата кора почиства зъбите даже по-добре от скъпа паста за зъби. Ето какво би трябвало да извършите: Почистете зъбите си и изплакнете добре. Нужна ви е вътрешната част на банановата кора, която да разтъркате върху зъбите за към 2 минути.
Изплакнете още веднъж зъбите си и повтаряйте всекидневно – напълно скоро ще видите, че зъбите ви стартират да става все по-бели.



Още от ПОЛЕЗНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР