Балканските фенове станаха жертва на наглед непредизвикана агресияИспански полицаи пребиха

...
Балканските фенове станаха жертва на наглед непредизвикана агресияИспански полицаи пребиха
Коментари Харесай

Испански полицаи пребиха турски фенове без причина

Балканските почитатели станаха жертва на привидно непредизвикана експанзия

Испански служители на реда пребиха турски почитатели без причина. Това се вижда на видео, споделено от фен от агитката на “Фенербахче ”. Турският гранд нощес излезе против “Севиля ” в първи мач от осминафиналната фаза на шампионата Лига Европа. Известни с буйния си манталитет, този път балканските почитатели станаха жертва на привидно непредизвикана експанзия.

На фрагментите ясно се вижда по какъв начин почитател е издърпан от въоръжени и добре екипирани униформени. След като той пада от трибуната на земята, двамата членове на органите на реда вадят палки и стартират да удрят турския ентусиаст в разнообразни елементи на тялото. Това не остана неусетно и от проведената агитка на “Фенербахче ”. От секта на отбора разпространиха клип с следствията от побоя.

Освен багра по трибуните, “фенерите ” изядоха подобен и на терена. Въпреки мощната си игра, турският гранд загуби с 0-2 гостуването си на “Севиля ”. И двете попадения паднаха през второто полувреме. Резултатът откри Жоан Жордан в 56-ата минута, а Ерик Ламела удвои в 85-ата. Реваншът е след седмица на стадион “Шукрю Сарачолу ” в Истанбул и се чака зарядът по трибуните да бъде голям, споделя.

Снощи се изиграха и другите седем мача от конкуренцията. Манчестър “Юнайтед ” обезсмисли реванша против “Бетис ” след победа с 4-1. “Ювентус ” също направи крачка към продължаването напред, надделявайки “Фрайбург ” с 1-0. “Арсенал ” не съумя да победи “Спортинг ” Лисабон, само че при 2-2 придвижи срещата на “Емиратс ”. В Лигата на конференциите пък “Уест Хям ” не срещна проблеми и закрачи към четвъртфиналите след триумф с 2-0 над АЕК Ларнака.

Spanish Police against racism, good joke
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР