Балкан надигра Берое с 82:67 в номер 3 от четвъртфиналите

...
Балкан надигра Берое с 82:67 в номер 3 от четвъртфиналите
Коментари Харесай

Балкан надигра Берое и си уреди полуфинал с Левски

Балкан надигра Берое с 82:67 в номер 3 от четвъртфиналите на мъжкото ни баскетболно състезание и си уреди среща в идната фаза с Левски.

Въпреки умората от присъединяване във Финалната четворка на Балканската лига и тежкото пътешестване до Израел, старозагорци започнаха по-добре мача и поведоха след 10 минути игра. Умората обаче се оказа огромна и домакините отвърнаха на удара, с цел да поведат на почивката. Момчетата на Любомир Минчев не се отхвърлиха и демонстрираха зъби и след почивката, само че силите им не стигнаха за поврат. Това бе последният мач отпред на Берое за някогашния народен селекционер.

Отличен мач за Балкан изигра Давонте Джордан, който приключи с 20 точки. Божидар Аврамов добави 16 точки, а Крис Минков – 12. 12 вкара Крис Минков, а с 9 точки се отличи Станимир Маринов. Мача поради контузия пропусна Сияни Чеймбърс.

За Гостите с 20 точки приключи Кейлъб Бишъп (9 борби), а 16 вкара завърналият се след травма Павел Маринов. С 12 се включи Седариан Рейнс. Мача още веднъж пропуснаха Николай Стоянов, Костадин Лазаров и Кей Джей Фейгън.

Първият мач сред Балкан и Левски ще бъде в София на 4 май. В другия полуфинал ще спорят отборите на Рилски състезател и Академик (Пловдив), а серията стартира в Самоков на 5 май. Играе се до три победи.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР