Българското съдийство е трън в очите на клубовете и феновете

...
Българското съдийство е трън в очите на клубовете и феновете
Коментари Харесай

Сватбата, Чинков или тази прелест искате да свири на...

Българското съдийство е бодил в очите на клубовете и почитателите у нас. Оплювани, псувани с и без съображение, без съдии не може. На всеки мач Ивайло Стоянов (Сватбата), Волен Чинков, Шуменския и останалите им сътрудници са обект на непристойни пристрастености и стремежи.
В братска Полща обаче са решили казуса по най-красивия метод.  Каролина Божар бе оповестена от английския таблоид „ Сън ” за най-сексапилната футболна съдийка в света. Красавицата свири мачове в родината си и има голям брой почитатели в обществените мрежи, където разгласява секси фотоси.

“Жените имаме естествено обаяние, което ни разрешава да поддържаме успокоение по време на мача, даже в напрегната обстановка. По време на играта има разнообразни обстановки, които могат да генерират нападателно държание. Но мисля, че хубостта оказва помощ ”, показа 21-годишната съдийка.

Голямата фантазия на Божар е да стане първата жена, която ще управлява мач от елитната Екстракласа, откакто към този момент свири срещи от по-долните равнища.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР