Българското национално дружество по съдова и ендоваскуларна хирургия и ангиология

...
Българското национално дружество по съдова и ендоваскуларна хирургия и ангиология
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева - лице на кампания за здравето ни

Българското национално сдружение по съдова и ендоваскуларна хирургия и ангиология за трета поредна година организира осведомителна акция „ Вземи краката си в ръце интензивно “ , чиято задача е да запознае повече хора с аргументите и методите за предварителна защита на хроничната венозна болест.

Сред самодейностите беше и специфичната „ Боса разходка “, проведена в столичния Южен парк.

 Лице на акцията е обичаната актриса Александра Сърчаджиева , специфични посетители бяха травъл блогърът Ели Иванова, създател на „ Друми в думи “ и чест събеседник по Радио София, водещ беше Павел Владимиров.

„ В тази акция имам опция да дам повече публичност за тези проблеми, свързани със здравето и краката “, сподели пред „ Ритъмът на столицата “ актрисата.

Тя акцентира, че всеки може и би трябвало да се погрижи за краката си в ранна възраст , от разширените вени не страдат единствено по-старите хора.

И напомни, че измежду застрашените от това заболяване са специалности, които изискват дълго стоене на крайници или в седнало състояние .

Част от акцията е и самодейността, чиято цел е повече придвижване, повече разходки и постигане на 10 000 000 извървяни крачки от ФБ групата.



Няма по какъв начин да не попитаме Алекс и за нейните настоящи функции. В момента тя продължава да играе с триумф моноспектакъла " На живо " по текст на Яна Борисова и с режисьор Димитър Коцев-Шошо.

" Много дълго време желаех да го направя. Този театър показва моя живот. Това е сбъдната фантазия, един тип терапия. Но в случай че оказа помощ и на един човек измежду феновете - да продължи напред, да види нов смисъл в живота, ще придаде в допълнение значение. Стана нещо стойностно, човешко, хората са разчувствани след представлението. Срещам доста обич към мен ", добави Александра.

Следващите представления на " На живо " са във Фестивалния комплекс във Варна на 11 август, на 12-и е в Бургас, а на 20 август - на Sofia Summer Fest.

С нея беседва Катя Василева.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР