Българското футболно първенство продължава с нови два вълнуващи мача. В

...
Българското футболно първенство продължава с нови два вълнуващи мача. В
Коментари Харесай

Кой ще спечели Битката за Пловдив

Българското футболно състезание продължава с нови два вълнуващи мача. В 18,45 часа Пловдив ще затаи мирис, тъй като ще бъде даден началния съдийски сигнал на дербито Локо - Ботев. След това в 21,00 часа на арената в Пазарджик излизат Хебър на Любо Пенев и ЦСКА.

ЛОКО ПД - БОТЕВ ПД (ДНЕС, 18,45 ЧАСА)

Жребият отреди Битката за Пловдив да се играе още в пръвия кръг на новото състезание. На " Лаута " през днешния ден следобед ще бъде горещо освен поради предстоящите юлски температури от над 35 градуса. Локо резервира по-голямата част от футболистите си от миналата акция, което е причина за положително начало на новия сезон. В добавка, клубът показа нов изпълнителен шеф в лицето на Павел Колев и стартира с упоритости за по-силно показване от петото място. Новите в Локомотив са Евандро, Лео Сена, Ангел Лясков, Георги Минчев, Калоян Костов и Кристиян Пешов.

При Ботев неяснотите са много по-големи. „ Канарчетата “ започват акцията с нов треньор в лицето на някогашния ментор на Локомотив София Станислав Генчев. Той към този момент се оплака от закъсняващата и небалансирана по постове селекция.  „ Жълто-черните “ са огромни длъжници на своите почитатели откакто приключиха предишния сезон на десето място в класирането. Днес те няма да бъдат подкрепяни от последователите си, защото двата клуба се схванаха двете дербита от постоянния сезон да се играят без гостуващи почитатели. Предвиждането ни е за обичайната здрава борба в дербито, в която ще се стигне и до много наказателни картони. ПРОГНОЗА: Х  3,29 ХЕБЪР - ЦСКА (ДНЕС, 21,00 ЧАСА)  Любослав Пенев съумя да избави Хебър от привидно безнадеждна обстановка през предишния сезон и заслужи любовта на почитателите в Пазарджик. Сега клубът направи много сериозна селекция, с цел да бъде по-конкурентноспособен в елита. В тима дойдоха известни имена като Лазар Марин, Карлос Охене, Ангел Бастунов, Георги Николов и други. Голям брой футболисти напуснаха отбора, тъй че по какъв начин тъкмо ще наподобява Хебър към момента е тайнственост. 

" Червените “ останаха на косъм от купата предишния сезон, завършвайки на точка от първенеца Лудогорец. „ Армейците “ се укрепиха съществено през лятото в преследването на по този начин мечтаната купа, като взеха ляв бек от Гамбия в лицето на Сейни Сенянг, централен бранител – Браян Кордоба, както и няколко офанзивни футболисти – игралият на Световното състезание с Еквадор Майкъл Естрада, 23-годишният национал на Гваделупа Матиас Фаетон, както и добре познатият по българските терени някогашен състезател на Литекс Данило Асприля. Последният обаче не е част от групата за мача, защото към момента няма работна виза.

Предвиждането ни е за лека и безапелационна победа на ЦСКА. През предишния сезон Хебър не оказа никаква опозиция на стадион " Георги Бенковски " в Пазарджик и в този момент надали ще е по-различно. ПРОГНОЗА: 2 ХК -1  2,00 

 

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР