Българският защитник на Хатайспор Страхил Попов отново показа, че се

...
Българският защитник на Хатайспор Страхил Попов отново показа, че се
Коментари Харесай

Страхил Попов е в Идеалния отбор на кръга в Турция 

Българският бранител на Хатайспор Страхил Попов още веднъж сподели, че се намира в страхотна форма и изявите му бяха оценени от турския интернет-портал и телевизия " SporX ", който го включи в идеалния тим на 15-ия кръг на локалната Суперлига. Тази номинация в тима на кръга е втора за на благоевградчанина през сезона след първата от 8-ия кръг, заслужена поради успеха над Кайзериспор (1:0).

Хатайспор се трансформира в същинска сензация и разруши всички упования в турското състезание, откакто размаза с 6:0 Анталияспор като посетител и се изкачи на 6-о място в класирането с 24 точки, единствено на 2 от Фенербахче, който държи 5-ата позиция за присъединяване в Лига Европа. В тази среща Страхил беше един от най-активните, като направи пет сполучливи пробива, приключили с точни центрирания и навъртя сериозен километраж.

Общо трима играчи на тима на Хатайспор бяха включени в " идеалните 11 на кръга ", включително и 30-годишния десен защитник. Останалите са вратарят Мунир и крилото Аарън Бупендза. Другите трима в отбраната са Атакан Чанкая (Анкарагюджу), Велитон (Бешикташ), Марсело Сарачи (Галатарай). В халфовата линия и офанзивата е гласувано доверие на аржентинския деец Лукас Билия (Фатих Карагюмрук), Емра Башсан (Ерзурум), отбранителният халф Берат Йоздемир (Генчлербирлиги), Ендри Чекичи (Анкарагюджу) и Мухамет Демир (Газиантеп ФК).

бнр

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР