Българският защитник на Флямуртари (Прищина) Любомир Гуцев се прибра от

...
Българският защитник на Флямуртари (Прищина) Любомир Гуцев се прибра от
Коментари Харесай

Дипломатически коридор от Косово за български футболист

Българският бранител на Флямуртари (Прищина) Любомир Гуцев се прибра от Косово в родината с обезпечен дипломатически кулоар и посредством най-много на Посолството на Република България в столицата на най-младата балканска страна.

Косово вкара драконовски ограничения, с цел да ограничи разпространяването на ковид. От вторник държавното управление на страната разрешава на жителите си да напущат жилището единствено за 90 минути дневно и то по един член от фамилията. Причината за стягане на ограничаващите ограничения е поради упованията на управляващите за доста повишаване на случаите на инфектирани с ковид през идващите седмици.

Това принуди Гуцев да опита да се върне в България, само че това нямаше да се реализира без неоценимата помощ на българската дипломатическа задача. Коридорът означаваше обезпечено и гладко прекосяване през територията на двете страни от Западните Балкани.
" Искам да благодаря на целия дипломатически екип на нашата страна в Прищина и най-много на съветникът Стойко Йорданов, който свърши голяма работа, оказа помощ ни да организираме цялото пътешестване, съпроводи ни до границата със Северна Македония.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР