Българският треньор Мирослав Живков се присъедини към щаба на мъжкия

...
Българският треньор Мирослав Живков се присъедини към щаба на мъжкия
Коментари Харесай

Опитен специалист влиза в щаба на националния по волейбол

Българският треньор Мирослав Живков се причисли към щаба на мъжкия народен тим по волейбол на България. Известният ни експерт, който бе треньор на Добруджа 07 (Добрич), а в следствие отпътува за Иран ще оказва помощ на Пламен Константинов на родна земя. Живков ще води тренировките на волейболистите, които не попадат в състава за шампионатите от Волейболната лига на нациите. Във водената от Мирослав Живков група попадат и младите волейболисти от родното състезание, които са извикани за първи път в представителния ни отбор. Заниманията ще се водят в столичната зала "Христо Ботев ".

Националите ни отпътуват за Русия на 18 май, като преди първия шампионат от Волейболната лига на нациите в Китай (25-27 май) ще имат контроли с Русия. Проверките ще бъдат в Москва на 19 и 20 май.

Припомняме, че България е хазаин на два шампионата от конкуренцията, надлежно в София и Варна.Във втората седмица от Лигата, сред 1-и и 3-и юни, конфликтите са в столичната „ Арена Армеец “. Там националите ще срещнат Сърбия, Русия и Австралия.

От 15-и до 17-и юни доста горещо ще бъде във Варна. В зала „ Конгресна “ в Двореца на културата и спорта емблематичните почитатели в морската ни столица ще могат още веднъж да потвърдят безрезервната си поддръжка към волейболистите ни в дуелите с олимпийския първенец Бразилия, Франция и Канада.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР