Българският треньор Ивайло Петев иска три нови попълнения, а същата

...
Българският треньор Ивайло Петев иска три нови попълнения, а същата
Коментари Харесай

Ивайло Петев иска три нови попълнения в Университатя Крайова през зимата

Българският треньор Ивайло Петев желае три нови попълнения, а същата е и концепцията на президента на Университатя Крайова Михай Ротару, с цел да се трансформира тима в сериозен кандидат за челото на класирането, написа уеб сайтът prosport.ro.

В последните си три дуела в локалната Суперлига воденият от Петев отбор загуби с 1:2 от Херманщат, а също по този начин направи две равенства по 2:2 с Политехника Яш и с УТА Арад.

" Зимната пауза идва като глътка въздух за Петев, който може да изиска няколко играчи по собствен усет. Освен това фактът, че той ще провежда зимния лагер, ще му помогне да сътвори по-добра връзка сред себе си и футболистите ", пишат медиите в северната ни съседка.

По отношение на прехвърлянията 48-годишният български треньор несъмнено желае от президента Михай Ротару да бъдат привлечени централен бранител, отбранителен халф и нападател, като се чака родният експерт да упорства прехвърлянията преди Университатя да отпътува за предварителен лагер в Анталия, Турция.

" Имаме проблеми в отбрана, само че тимът не реагира добре, когато загубим топката. Подценяваме някои обстановки, по тази причина позволяваме лесни попадения. Ще забележим какво ще вземем през зимата. Ако желаеме да реализираме нещо, би трябвало да сме съсредоточени на 100% в отбрана ”, разяснява Ивайло Петев.

След края на есенния полусезон в румънското футболно състезание Университатя Крайова заема 3-ата позиция, само че в това време изостава на 10 точки от водача ФКСБ, както и на 2 от втория ЧФР Клуж.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР