Българският тенисист Григор Димитров бе много щастлив след победата си

...
Българският тенисист Григор Димитров бе много щастлив след победата си
Коментари Харесай

Григор Димитров: Щастлив съм! Не спрях да вярвам, че мога да спечеля

Българският тенисист Григор Димитров бе доста благополучен след успеха си над гръка Стефанос Циципас в полуфиналите на шампионата от " Мастърс 1000 " в Париж. 

 

Водачът в международната класация по тенис Новак Джокович ще бъде противник на българина във финала на шампионата от сериите " Мастърс 1000 " в Париж.

 

" Щастлив съм, че прекосих през този мач по подобен метод. Тайбрекът на втория сет беше доста тежък. В началото на третия сет изоставах с 15:40 и си споделих, че би трябвало да трансформира нещо, тъй като не мога да не преставам по този начин. Мисля, че през целия мач съумях да направя някои доста положителни неща. В средата на втория сет той увеличи равнището си и всеки гейм по-късно стана доста сложен за мен ", бяха първите думи на Димитров след успеха му над Циципас.

 

" Да, първите точки в тайбрека на третия сет бяха доста значими. Знаех, че би трябвало да се възползвам от тези шансове, тъй като другояче против съперник от такава класа си изгубен. Не стопирах да имам вяра, че мога да печеля, а и бях доста съсредоточен от самото начало. Когато имах топката на ракетата си, постоянно правех нещо с нея. В последните седмици се развличам на корта, по тази причина и бях толкоз прочувствен най-после ", добави още българинът, който ще играе за повторно в кариерата си на край на шампионата " Мастърс 1000 ".

 

При първото си присъединяване на край на шампионат " Мастърс " в Синсинати през 2017 година Димитров завоюва купата след победа над Ник Кирьос от Австралия. 

 

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР