Българският тенисист Адриан Андреев отпадна на четвъртфиналите на турнира от

...
Българският тенисист Адриан Андреев отпадна на четвъртфиналите на турнира от
Коментари Харесай

Нидерландец спря Андреев на четвъртфиналите в Хелзинки

Българският тенисист Адриан Андреев отпадна на четвъртфиналите на шампионата от сериите Чалънджър в Хелзинки, Финландия, откакто позволи проваляне от нидерландеца Йеле Селс.

Андреев отстъпи с 3:6, 4:6 по-късно повече от час и половина игра и по този метод пропусна да запише трети пореден триумф във финландската столица.

Двубоят стартира равностойно, като в началните минути и двамата тенисисти имаха шансове да стигнат до пробив, само че първият, който го направи беше Селс, който завоюва подаването на противника си в шестия гейм, с цел да поведе с 4:2. Впоследствие нидерландеца загуби единствено една точка на собствен сервис до края на сета и след 6:3 в своя изгода затвори първата част.

Вторият сет също стартира по превъзходен метод за Йеле Селс, който проби в откриващия гейм и затвърди, с цел да поведе с 2:0. Адриан Андреев върна пробива, с цел да изравни за 2:2, само че в деветия гейм българинът още веднъж загуби подаването си, което разреши на неговия противник да сервира за мача при 5:4. Нидерландецът отрази брейкбол и сполучливо затвори мача след 6:4.

По този метод Селс стана първият полуфиналист в шампионата, а идващият му противник ще бъде избран в мача сред втората ракета на България Димитър Кузманов и швейцарецът Леандро Риеди.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР