Българският тенисист Адриан Андреев и французинът Корентен Муте бяха глобени

...
Българският тенисист Адриан Андреев и французинът Корентен Муте бяха глобени
Коментари Харесай

Солени глоби за Андреев и Муте след сдърпването

Българският тенисист Адриан Андреев и французинът Корентен Муте бяха санкционирани по 10 000 евро за спречкването им след мача им на шампионата от сериите " Чалънджър " през предходната седмица в Орлеан (Франция), извоюван от българина с 2:6, 7:6(3), 7:6(2). Това заяви френският вестник " Ла Репюблик ". Наказанието е взето след разглеждане на отчета на съдията на срещата.

Във втория кръг на шампионата, който се игра на 29 септември, Андреев надви над Муте за повторно в границите на няколко дни, откакто предходната седмица се наложи над противника и в Генуа. След мача българинът удари с гръден панер противника си през мрежата, а Муте се опита да го хване за гушата, като двамата бяха разтървани от съдията на стола, който слезе на корта.

Имаше напрежение по време на дуела сред двамата, като още по време на загрявката Муте се целеше от сервис в тялото на българина. След мача французинът разгласи в обществените мрежи, че няма да се извини за това, което е направил, защото е бил напсуван два пъти в лицето от съперника си.

" По време на мача в действителност се усещах зле, той не спираше да ме предизвика. Още в Италия на предходния ни мач той стартира да ми приказва и да ме пита какъв ми е казусът. Аз нямах проблем с него, победих го. Той ме напсува на мрежата. Той очевидно има проблем с мен, аз нямам с него ", сподели Андреев на конференцията след мача. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР