Българският сноубордист Радослав Янков взе участие в пресконференция на БФСки

...
Българският сноубордист Радослав Янков взе участие в пресконференция на БФСки
Коментари Харесай

Радослав Янков: Радостен съм ,че ще мога да карам пред родна публика

Българският сноубордист Радослав Янков взе присъединяване в конференция на БФСки преди старта на новия сезон. Той приказва за идната през януари Световна купа в Пампорово.

" Чувствам се ужасно, успяхме да създадем добра подоготвка. В началото нямаше положителни условия, нямаше задоволително сняг и мраз в Европа. Последният лагер приключи добре ", показа той.

" Радостен съм, че ще мога да карам пред родна аудитория, знаете, че аз съм от този край. Карал съм по тези писти като дребен. Радвам се, че и децата ще могат да се допрян до най-хубавите в този спорт ", сподели още Янков.

" Надявам се да зарадваме всички в България и да съберем допустимо най-вече хора. Аз мисля, че някои бяха скиптично настроени за България, само че след надпреварата в Банско те споделиха, че това е най-хубавото съревнование от към организация, писта и условия. Всяка година ме питаха за Банско. Е, тази година ще сме в Пампорово, само че това е най-добре проведеното съревнование с най-вече вложен труд и сила от хората, даже предходната година, когато изискванията не бяха на наша страна. Стана си един прелестен празник още веднъж ", приключи сноубордистът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР