Българският шампион Лудогорец ще изиграе тази вечер най-важният си двубой

...
Българският шампион Лудогорец ще изиграе тази вечер най-важният си двубой
Коментари Харесай

Лудогорец излиза на Олимпико в решителна битка срещу Рома в Лига Европа

Българският първенец Лудогорец ще изиграе довечера най-важният си дуел в европейските клубни шампионати за годината, а точно гостуването на Рома на " Стадио Олимпико ", което ще дефинира дали разградчани ще продължат в Лига Европа и през пролетта.

Ситуацията в групата е такава, че преди мача в Рим и двата отбора са с актив от по 7 точки и спечелилият довечера ще заслужи мястото си в плейофния кръг на конкуренцията, до момента в който изгубилият ще би трябвало да играе в плейофите на третия по мощ европейски клубен шампионат Лига на конференциите.

Добрата вест за разградските " орли " е, че равенството също ги устройва, защото футболистите на Анте Шимунджа завоюваха първата среща с Рома на " Хювефарма Арена " през септември.



Въпреки това и словенският експерт, и футболистите на Лудогорец обявиха преди срещата, че ще излязат на " Стадио Олимпико " за победа.

За наслада на Шимунджа в групата на българския отбор се завръщат огромната звезда Кирил Десподов и Доминик Янков. За момента обаче не излиза наяве какво тъкмо е тяхното положение и дали могат да изиграят цялостни 90 минути.

В същото време в лагера на Рома се настройват за победа, като наставникът на " вълците " Жозе Моуриньо ще разчита на всичко най-хубаво в дуела против българския отличник. Португалският експерт добави още, че се надява и атмосферата от трибуните на " Стадио Олимпико " да помогне на неговите футболисти в по този начин значимата борба.

Двубоят сред Рома и Лудогорец на " Олимпико " е довечера от 22.00 часа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР