Българският шампион Лудогорец научи потенциалните си съперници в третия предварителен

...
Българският шампион Лудогорец научи потенциалните си съперници в третия предварителен
Коментари Харесай

Лудогорец може да срещне Динамо Загреб или Олимпиакос, ако отстрани Шамрок Роувърс

Българският първенец Лудогорец научи евентуалните си противници в третия прелиминарен кръг на Шампионската лига, в случай че в профил в идните два мача ирландския отличник Шамрок Роувърс.

Разбивките на жребия, който ще бъде изтеглен на следващия ден, пратиха " орлите " в група 1, където като непоставен тим те могат да срещнат някой от спечелилите от следните срещи: Динамо Загреб - Шкупи, Карабах - Цюрих или Макаби Хайфа - Олимпиакос.

През предишния сезон в тази фаза на шампионата Лудогорец се изправи против гръцкия първенец и го в профил след осъществяване на дузпи.

Историята помни и мачове на разградчани против Динамо Загреб, откакто при дебюта им в Европа през сезон 2012/13 " орлите " изгубиха от хърватския отличник, само че година по-късно взеха реванш с две победи в групите на Лига Европа.

През сезон 2018/19 българският първенец се изправи и против състава на Цюрих, като тогава записа загуба и тъждество в груповата фаза на Лига Европа.

Ако Лудогорец въпреки всичко не успее да преодолее Шамрок Роувърс, то " зелените " ще продължат европейската си акция с мачове от третия квалификационен кръг на шампионата Лига Европа.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР