Българският сериал "Изгубени и намерени в Ню Йорк" се подготвя

...
Българският сериал "Изгубени и намерени в Ню Йорк" се подготвя
Коментари Харесай

Подготвя се втори сезон на българския сериал в Ню Йорк

Българският сериал "Изгубени и открити в Ню Йорк " се приготвя за втори сезон.

Проектът на Ванина Кондова Lost & Found, NY споделя с огромна доза комизъм за компликациите на една българска актриса да пробие на огромната сцена в актьорската специалност в един от артистичните центрове на света.

Първият сезон на уебсериала, който може да бъде гледан в YouTube и Vimeo, получи отлични мнения. Той попадна в програмата на 15 интернационалните фестивала, измежду които Лос Анджелис, Лондон и Рим. Получи премия за най-хубав епизод в Москва и най-хубав уебсериал в Пуна, както и номинация за най-хубава актриса в Глазгоу.

Първата част на поредицата включва пет епизода. В тях Ванина, която играе основната роля, разказва част от персоналните си прекарвания в Ню Йорк. Тя написа сюжета и взе участие във всички стадии на продукцията. Възпитаничката на НАТФИЗ от 10 години живее и работи в Ню Йорк.

Проектът стартира през 2016 година, а в него с изключение на Ванина Кондова взе участие и носителят на 4 награди „ Еми “ Калин Иванов. Само преди няколко месеца той още веднъж бе отличен с влиятелната премия за операторско майсторство. Калин е режисьор и оператор на сериала. Съпругата му Ана Атанасова е монтажист, а сестрата на Ванина Дария играе в продукцията. Четиримата са продуценти на кино лентата.

Как може да подкрепите сериала вижте тук.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР