Българският полузащитник Тодор Неделев ще бъде ново зимно попълнение на

...
Българският полузащитник Тодор Неделев ще бъде ново зимно попълнение на
Коментари Харесай

Гьозтепе напира и за Тодор Неделев

Българският полузащитник Тодор Неделев ще бъде ново зимно попълнение на турския Гьозтепе (Измир), където треньор е Станимир Стоилов, заяви уеб сайтът gunebakis.com.tr.

Някои български издания през вчерашния ден оповестиха, че някогашният треньор на Левски и на националните тимове на Казахстан и България е желал да вземе Доминик Янков от Лудогорец, само че по всичко наподобява, че обектът на интерес е Неделев.

Любимецът на жълто-черните почитатели от Пловдив не намира място в главния състав на разградчани, само че голяма роля за застоя му има оня безразсъден aвтомобилен случай в Грузия през 2022-а година, когато стъкло са заби в главата му.

" Фенербахче и Трабзон го желаеха преди! Българският номер 10 отива в тима на Измир! ", е заглавието, което е избрал журналистът Салих Зеки Билазер.

" Гьозтепе, който се стреми към челото в Trendyol 1-ва лига и се надява на промоция в Суперлигата след 2 сезона очакване, продължава напъните си за прехвърляния, с цел да укрепи изчезналите си позиции. Много мениджъри оферират разнообразни разновидности, се споделя още в материала.

Плановете са били индивидът на тази позиция да бъде Маме Диуф, който обаче не е съумял да оправдае упованията. Едно от имената, предложени на жълто-червените посредством българския треньор Станимир Стоилов, е българският нападателен халф Тодор Неделев.

" 30-годишният пловдивчанин, който притегли вниманието на Фенербахче и Трабзонспор през 2019 и 2020 година, не може да откри мечтаното игрово време в Лудогорец този сезон. Ако бъде получено утвърждение за трансфер на Неделев в Гьозтепе, се чака играчът да пристигна в Измир още в идващите дни ", приключва информацията на gunebakis.com.tr.

Здрава балканска борба се задава за звездата на Лудогорец Бърнард Текпетей. Сръбският уебсайт nogomania.rs твърди, че ганайският нападател е трансферна цел №1 на Цървена звезда, като е в проектите и на Динамо Загреб.

Както е известно, отпред на носителя на КЕШ за 1991-а година се завърна Владан Милойевич, който размени уволнения Барак Бахар. Хърватският гранд е воден от някогашния футболист на ЦСКА Сергей Якирович.

Твърди се още, че Текпетей е гласен за заместител на Усман Букари, а Цървена звезда ще би трябвало да заплати към 5 млн. евро.

Този сезон ганаецът има 32 мача за Лудогорец, в които е вкарал 11 гола и е направил 7 асистенции. Очакваше се Текпетей да попадне в състава на Гана за Купата на африканските народи, само че в последна сметка отпадна от състава на Крис Хютън.

През предходната зима Текпетей още веднъж беше спряган за трансфер в Динамо Загреб.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР