Българският плувец Йосиф Миладинов се класира за полуфиналите на 100

...
Българският плувец Йосиф Миладинов се класира за полуфиналите на 100
Коментари Харесай

Йосиф Миладинов се класира за полуфиналите на 100 м бътерфлай

Българският плувец Йосиф Миладинов се класира за полуфиналите на 100 м бътерфлай. Родният играч бе най-бърз в своя шеста серия с време от 51.28 сек. Той влезе с шесто най-хубаво време в полуфиналите в Токио, които са на следващия ден сутринта.

Преди това, Антъни Иванов даде трето време в своята четвърта серия с резултат 52.25 сек. То обаче се оказа незадоволително за родния плувец, с цел да откри място измежду полуфиналистите на 100 м бътерфлай.
 Стойка Кръстева е на 1/4-финал в Токио Стойка Кръстева е на 1/4-финал в Токио
Стойка Кръстева изигра превъзходен мач и се класира за 1/4 финалите на Олимпиадата в Токио в категория до 51 кг. Българската представителка...

„ Не знам какъв брой ми беше първото 50, само че на второто в края към този момент почнах да се възприемам. Ввно не сме уцелили подготовката, гледаме напред към Световно и Европейско и идващия олимпийски цикъл. Мисля, че просто главата ми не беше там, където би трябвало, душевен не бях подготвен – от толкоз доста упования, нямах адреналин, нямах мотивация за първото плуване, което ми изигра неприятна смешка. Това 51.28, той има запаси в първото 50, мисля, че Йосиф може да се закачи в петицата сигурно “, сподели той пред Българска национална телевизия.

С най-добре време в полуфиналите влезе олимпийският първенец на 100 м свободен жанр Кейлъб Дресел от Съединени американски щати. Американецът изравни олимпийския връх в дисциплината на към този момент някогашния олимпийски отличник на 100 м бътерфлай Джоузеф Скулинг , който разочарова и даде време от 53.12. Втори е унгарецът Крищоф Милак , който стана олимпийски първенец на 200 м бътерфлай, с 50.62.

Всичко за българските спортисти на Олимпийските игри в Токио - 

Още от ОЩЕ СПОРТ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР