Българският писател и журналист Илиян Кузманов оглави класацията на английското

...
Българският писател и журналист Илиян Кузманов оглави класацията на английското
Коментари Харесай

Наш писател изпревари Стивън Кинг и Гришам на Острова

Българският публицист и публицист Илиян Кузманов оглави класацията на британското Talk Radio за най-предпочитана книга във Англия. Това заяви за Българска телеграфна агенция създателят.

Той разяснява, че за книгата му „ Дяволът аз го познавам “ са дали своят вот съвсем 10 000 индивида. Зад са останали писатели като Стивън Кинг, Джон Гришам и американския  вицепрезидент Майк Пенс.

Това е втората книга на българския публицист, роден в, и съумял да влезе в  Топ 20 на Амазон с романа си „ Ако срещнеш Буда, убий го! “.

Произведението е провокативен разказ, идващ традициите на Гьоте, Данте и Булгаков. Той споделя посредством похватите на магическия натурализъм какво значи свободата. Също по този начин пресъздава и най-тъмните страни на тоталитарните общества.

Това е една доста тъмна философска приказка, която бе и книга на месец септември в списание New York Weekly, описа още Илиян Кузманов.

Наскоро книгата и нейният създател бяха показани от холивудския артист Майкъл Уолф.

„ Усещането е доста Рок енд рол! Но удоволствието бе цялостно, че над 80% от продажбите бяха в Щатите с книга на британски, в основата на която бе Будизъм и самоусъвършенстване. Както и доста други неща, които се случиха към книгата. Награда, финалист в най-комерсиалния конкурс зад океана,
Най-сексапилен публицист за 2021-ва,
стотици ревюта, изявления, та даже и това, че артистът и публицист Логан Крофорд („ Ирландеца “ и The Purge), печелил ЕМИ, разказваше за мен “, сподели той пред actualno.com след фурора на първата книга.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР