Българският олимпийски комитет организира среща с ръководствата на спортните федерации,

...
Българският олимпийски комитет организира среща с ръководствата на спортните федерации,
Коментари Харесай

Среща на БОК с ръководствата на спортните федерации преди олимпиадата в Токио

Българският олимпийски комитет провежда среща с управленията на спортните федерации, които имат свои състезатели на идната олимпиада в Токио.

В съвещанието взе участие и Мария Гроздева, която ще бъде знаменосец на Българската делегация по време на церемонията по разкриване на игрите, Станилия Стаменова, както и треньорите по джудо и спортна гимнастика и художествена гимнастика.

Заседанието бе намерено от генералния секретар на БОК Белчо Горанов, който срещна присъстващите с писмото на президента на МОК Томас Бах до участниците в олимпийските игри Токио 2020. Бяха разисквани и редица механически въпроси, отговори на които бяха дадени от шефа на нашата задача в олимпийската столица Камелия Игнатова.

Голям интерес провокираха въпросите свързани с ограниченията за Ковид 19. Беше очебийно, че всеки един участник в игрите би трябвало преди тръгване да има два PCR теста, както и да бъдат качени от всеки на персоналния си телефон две приложения, предоставени от уредниците, които са наложителни. Беше обърнато внимание, че всички противоепидемични ограничения би трябвало да бъдат прецизно спазвани от всички участници.

Генералният секретар на БОК Белчо Горанов пожела триумф на всички, като показа със експертите настояща информация за организацията на игрите.
 Томас Бах дойде в Токио, самоизолира се за три дни
Томас Бах дойде в Токио, самоизолира се за три дни

Провеждането на Игрите към момента не е доста несъмнено
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР