Българският национален отбор по волейбол за мъже до 19 години

...
Българският национален отбор по волейбол за мъже до 19 години
Коментари Харесай

България U19 ще играе в полуфиналите на волейболната Балканиада

Българският народен тим по волейбол за мъже до 19 години ще играе в полуфиналите на Балканиадата, която се организира в Тирана, Албания.

Припомняме ви, че през вчерашния ден момчетата на Мирослав Живков надиграха с 3:0 гейма състава на Гърция, с цел да вземат второто място в група " С ".

Това достижение обаче не подсигурява непосредствено място на българите в огромната четворка на конкуренцията, защото нашите момчета трябваше да изчакат развръзката и в останалите групи, с цел да схванат дали не престават напред в конкуренцията.

В последна сметка националите ни до 19 години завършиха като най-хубавия втори тим в груповата фаза и по този начин получиха право да играят в полуфиналите, където българския отбор ще се изправи против спечелилия от група " В " Турция, а срещата е довечера от 19:00 часа българско време. Южните ни съседи дотук нямат изгубен гейм в шампионата след две чисти победи против Косово и Молдова.

Другият финалист в шампионата пък ще бъде избран в конфликта сред Сърбия, която завоюва нашата група " А ", и Румъния. Северните ни съседи пък победиха в група " А ", надигравайки поредно Албания и Босна и Херцеговина.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР