Българският национален отбор по волейбол при жените успя да зарадва

...
Българският национален отбор по волейбол при жените успя да зарадва
Коментари Харесай

Пореден успех за българския национален отбор по волейбол при жените

Българският народен тим по волейбол при дамите съумя да зарадва рано тази заран всички свои почитатели, откакто разгроми с 3:0 гейма тима на Австралия по време на следващия шампионат от Златната лига – в Перу. Така " лъвиците " се приближиха до фантазията да влязат в Лигата на нациите. Припомняме, че единствено преди седмица България съумя да завоюва шампионата в Унгария, като на финала разруши домакините с 3:0 гейма.
В днешния мач нашите девойки бяха безапелационни и не разрешиха на австралийките " да отлепят " от втора техническа пауза. " Лъвиците " завоюваха първия гейм на 11, втория – на 16, като впечатляващото беше, че нашите девойки направиха серия от 10:3 точки след резултат 15:13 в тяхна изгода, а последния – на 15. Най-резултатна от нашия тим беше Христина Русева – с 13 точки, Гергана Димитрова и Мария Каракашева записаха по 9, съобщи Агенция " Фокус ".
България е в група с Австралия и Пуерто Рико, като във втория кръг почива, а в последния ще играе с пуерториканките. Мачът е в събота, 23 юни, от 1:00 часа след среднощ. Само в случай че завоюват целия шампионат, българките ще се класират в Лигата на нациите. В другата група играят домакините от Перу, Колумбия и Унгария. На полуфиналите спечелилият от групата на България играе с втория тим от групата на Перу, а спечелилият от групата на Перу – с втория тим от групата на България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР