Българският национален отбор по баскетбол завърши със загуба участието си

...
Българският национален отбор по баскетбол завърши със загуба участието си
Коментари Харесай

България загуби последната квалификация за Световното в Китай

Българският народен тим по баскетбол приключи със загуба присъединяване си в квалификациите за Световното състезание в Китай. Възпитаниците на Любомир Минчев отстъпиха в Зеница на Босна и Херцеговина с 67-87. Двубоят нямаше значение за крайното класиране в група " К ". България се класира на пето място с 4 победи и 8 загуби, а Босна и Херцеговина на шесто място с 3 победи и 9 загуби.
 Георги Глушков: Оценката, която ще слага е, че имаме тим
Глушков: Оценката, която ще слага е, че имаме тим

" Лъвовете " изгубиха тежко от Русия по-рано през днешния ден

Домакините завоюваха мача най-много с помощта на стрелбата си от зоната за три точки. Те вкараха 39 точки от надалеч против 24 точки за българите.

Минчев не можа да употребява Александър Везенков и Дий Бост. Това му даде опция да употребява всичките си играчи, като дебют за " лъвовете " направи Деян Карамфилов.
 Снимка 408697
Източник:

След първото полувреме домакините водеха с 43-35. Българите съумяха да изравнят за 49-49, само че по-късно босненците започнаха да натрупат преднина, достигнала 20 точки в края на мача.

Христо Захариев вкара 16 точки, Павел Маринов се отличи с 12 точки, а Александър Янев приключи с 11 точки. Най-резултатен в мача беше Един Атич с 29 точки за домакините. Александър Лазич и Сани Чампара нанизаха по 15 точки.
 Снимка 408696
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР