Българският национал Цветан Соколов беше най-резултатен с 24 точки при

...
Българският национал Цветан Соколов беше най-резултатен с 24 точки при
Коментари Харесай

Цецо Соколов най-резултатен при победата над тима на Радостин Стойчев

Българският национал Цветан Соколов беше най-резултатен с 24 точки при успеха на " Кучине Лубе " с 3:2 (25:22, 21:25, 25:16, 21:25, 15:13) против " Модена " в първия мач от полуфиналите на италианското волейболно състезание.

Домакин на идващия мач на 1-и април ще бъде тимът на " Модена ", чийто треньор е Радостин Стойчев.

Мачът стартира чудесно за " Лубе ", който поведе с 8:4 до първото техническо спиране, откакто Соколов направи дълга серия на сервис и даже записа два аса. " Модена " се приближи до " Лубе " при 20:19 в интерес на домакините, само че Соколов направи нови два аса и реши изхода на първия гейм, в който означи осем от 25-те точки за своя отбор.

" Модена " изравни след 25:21 във втория гейм, а " Кучине Лубе " завоюва първите пет точки в третия. Удар в мрежата на Бруно Резенде даде задатък от 11:5 на домакините и те в последна сметка завоюваха частта с 25:16. В нейното начало Соколов позволи две неточности в нахлуване, само че по-късно българският диагонал заигра на нормалното си високо равнище и означи пет точки.

" Модена " изпрати мача в тайбрек с ново 25:21 в четвъртия гейм. В решаващата последна част гостите съумяха да поведат на два пъти в резултата, само че в последна сметка " Лубе " завоюва с 15:13.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР