Българският национал Розалин Пенчев изигра страхотен мач срещу световния клубен

...
Българският национал Розалин Пенчев изигра страхотен мач срещу световния клубен
Коментари Харесай

Пенчев със страхотен мач срещу световния клубен шампион

Българският национал Розалин Пенчев изигра страховит мач против международния клубен първенец за 2015 и 2016 година Сада Крузейро (Бразилия).

22-годишният посрещач бе най-резултатният волейболист на аржентинския Боливар при трагичната загуба с 2:3 (-22, -14, 23, 19, -15) гейма във финала на шампионата за „ Купа Боливар “. Пенчев, който е ученик на школата на пловдивския Виктория Волей, приключи дуела със 17 точки (68% успеваемост в атака). Повече от него във финала записа само звездата на бразилците Евандро, който завърши с 18 точки (1 ас, 4 блока и 38% успеваемост в атака).

Преди това тимът на Боливар реализира две победи в шампионата, надигравайки Куидат волей с 3:0 и SESC Рио де Жанейро с3:1 (с четирима бразилски национали в състава си). В тези дуели Розалин Пенчев означи надлежно 19 и 15 точки.

„ Съотборниците ми са страхотни положителни хора и безспорни експерти, които основават съвършена среда за работа с въодушевление. Боливар е клуб с огромни обичаи и аз съм доста благополучен да работя с този екип и треньор. Всички разчитат доста на мен и се веселя, че мога да бъда потребен и да способствам за положителните резултати на тима в бъдеще “, съобщи за формалния уебсайт на Виктория Волей (Пловдив) Розалин Пенчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР