Българският национал Михаил Александров подписа нов договор с клубния си

...
Българският национал Михаил Александров подписа нов договор с клубния си
Коментари Харесай

Михаил Александров подписа нов договор с Арсенал

Българският национал Михаил Александров подписа нов контракт с клубния си отбор Арсенал (Тула), който е за 1+1 години. Александров дойде при “жълто-червените” през зимата на 2017 година и от флангови състезател беше изместен на поста бек. До момента има 35 мача и 1 гол за Арсенал (Тула).

Веднага откакто постави подписа си под новото съглашение, Александров приказва за формалния уебсайт на клуба. " Взех вярното решение, тъй като знам, че мога да напредвам в Русия и в Арсенал. Ние имаме добър колектив, с който сме подготвени да решаваме огромни задания в бъдеще. И дилемите пред тима непрекъснато се завишават. Ние сме подготвени да създадем едина качествена крачка напред”, сподели някогашният състезател на Лудогорец.

Александров благодари на клуба, че е съумял да се върне и в националния тим на България с непрекъснатите си изяви за Арсенал (Тула). " Руското състезание е шампионат от висока класа и в случай че ти играеш тук, това приказва за качествата ти. Ще се опитам да не преставам да играя на положително равнище и да потвърдя, че треньорите на българския народен тим не са се спрели на мен напразно”, сподели Александров.

В Арсенал (Тула) от близо седмица има още един българин - халфът Георги Костадинов, който дойде от израелския Макаби (Хайфа). " Ще се постарая да оказа помощ на Георги да се приспособява по-бързо в новия за него колектив. Уверен съм, че този футболист ще ни донесе единствено ползи”, приключи софиянецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР