Българският национал Кирил Десподов спечели дузпа за своя тим ПАОК

...
Българският национал Кирил Десподов спечели дузпа за своя тим ПАОК
Коментари Харесай

Десподов спечели дузпа за ПАОК

Българският национал Кирил Десподов завоюва дузпа за своя отбор ПАОК (Солун), от която пристигна и успеха на отбора с 1:0 над НФК Волос в първа осминафинална среща за Купата на Гърция.

В добавеното време на първата част Десподов получи подаване от Янис Константелиас, потегли на скорост и влезе в наказателното поле, където беше подкосен от бранителя на гостите Кицос. Австрийският полузащитник се нагърби с осъществяването и прати топката в мрежата.

Футболистите на ПАОК желаеха да реализират резултат, който да улесни живота им и да даде успокоение преди реванша на 10-и януари, само че това не се случи. Малкото хора на стадион " Тумба " в студено за Средиземноморието време видяха игра, която беше надалеч от мечтаните стандарти за отбора.

Гостите от Волос се демонстрираха като същински бойци и не разрешиха по никакъв метод на ПАОК да се успокои, още повече, че два техни гола бяха анулирани. И до момента в който за първото попадение беше ясно, че е нередовно, то за второто съдийско решение благодарение на ВАР останаха съществени подозрения. Първото попадение беше в 8-ата минута, когато Енгин от гостите беше в засада при отбелязването, написа 24 часа. 

Българското крило остана на терена до 59-ата минута, когато беше сменен от бразилеца Тайсон. Старши треньорът на ПАОК Разван Луческу и през днешния ден продължи с ротациите в състава, като дружно с Десподов извади Оздоев и Самата, а след края на срещата съобщи, че към този момент мисли и за последния европейски мач в Лигата на Конференциите против ХИК (Хелзинки).
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР