Българският национал Илия Груев не се качи в автобуса на

...
Българският национал Илия Груев не се качи в автобуса на
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Вердер свали Илия Груев от автобуса?

Българският национал Илия Груев не се качи в рейса на Вердер Бремен и отпадна от разширения състав за гостуването на Виктория Кьолн в шампионата за Купата на Германия, тъй като му следва трансфер, написа " Билд ".

Има интерес към халфа от клубове от Германия, Англия и Италия, както и от нидерландски гранд, като това най-вероятно е Аякс, написа Българска телеграфна агенция. " Билд " заяви неотдавна, че Вердер е отказал оферта от 4 милиона евро за българина, само че евентуално усъвършенствано предложение ще склони клуба от Бремен да продаде Груев преди старта на Бундеслигата след седмица.

Без Илия Груев Вердер Бремен отпадна от шампионата след загуба от Виктория Кьолн. Тимът от Бремен съвсем цялостен мач игра с човек по-малко на терена, откакто Амос Пипер получи червен картон още в 11-ата минута. Въпреки това Вердер два пъти повеждаше в резултата посредством Марвин Дукш и Никлас Фюлкруг, само че домакините изравняваха с помощта на две попадения на Давид Филип, а в последните секунди на добавеното време Дони Богичевич им донесе скъпия триумф.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР