Българският нападател Николай Тодоров отново се разписа за италианския третодивизионен

...
Българският нападател Николай Тодоров отново се разписа за италианския третодивизионен
Коментари Харесай

Николай Тодоров с нов гол за италианския третодивизионен Риети

Българският нападател Николай Тодоров още веднъж се разписа за италианския третодивизионен отбор Риети, като този път при успеха с 2:0 като посетител на Фермана в среща от шампионата за Купата на Серия С.

Риети приключи с 3 точки в група Н, само че отпада от Терамо, който има 4 и продължава в елиминациите. Именно против Терамо българинът вкара първото си попадение за новия си отбор. Последен в потока е Фермана с 1 точка.

Гостите откриха резултата в 75-ата посредством Пепе, а 10 по-късно и роденият в Плевен нападател се разписа. Той приключи композиция в триъгълник сред Диара, Джалифуоко и Черичола. Последният изведе Тодоров самичък против вратаря на домакините, което се оказа лесна позиция за отбелязване. Само минута по-късно Тодоров беше сменен от Томазоне.

Риети тази година влезе в Серия С, а Николай Тодоров се реалокира на Апенините след 7 години във Англия. В последните 3 години беше част от шотландския Хартс, само че предпочитано беше даван чартърен на тимове от по-ниските равнища в Шотландия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР