Българският нападател Mилчо Ангелов започна контролите с гол за румънския

...
Българският нападател Mилчо Ангелов започна контролите с гол за румънския
Коментари Харесай

Милчо Ангелов с гол в контрола на Брашов

Българският нападател Mилчо Ангелов стартира контролите с гол за румънския си тим ФК Брашов в мача с Униря (Слобозия). Срещата, която се игра въз основата в Търлунгени, приключи при тъждество 1:1.

Бившият нападател на Славия и ЦСКА откри резултата в 20-ата минута след осъществяване на двоен удар в наказателното поле. Съдията реши, че вратарят на Униря (Слобозия) е играл съзнателно с ръка при върната топка от съотборник с крайник. Триковото осъществяване откри българина на 10-ия метър и той с мощен удар я прати в мрежата. Веднага след осъществяването на началния удар обаче Бърбулеску изравни след неточност на крайната отбрана и оформи крайния резултат.

Ангелов, който получи малко по-дълга отмора поради големия си принос за оцеляването на отбора във Втора лига, се причисли в понеделник и досега е на пет тренировки. Въпреки това той получи титулярно място и остана на терена 60 минути, като физически не беше по никакъв начин изостанал от другите си съотборници. Той се причисли на полусезона към Брашов, вкара 7 гола, включително и един в решаващия плейоф за оцеляване с Политехника (Яш).

Утре Брашов играе още една контролна среща – този път третодивизионния Олимпик (Рашнов). Милчо Ангелов и останалите от титулярния състав ще влязат в 60-ата минута, с цел да оформят 90 минути натоварване за два дни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР