Българският избирател се разпореди, че иска коалиционно правителство, обобщи днес

...
Българският избирател се разпореди, че иска коалиционно правителство, обобщи днес
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Българският избирател се разпореди, че иска коалиционно правителство

Българският гласоподавател се разпореди, че желае съдружно държавно управление, заключи през днешния ден служебният министър председател Гълъб Донев.

Вотът мина умерено и транспарантно в сходство с наредбите на закона. Съществени нарушавания не бяха установени. Гражданите показаха свободно своя избор и желания. Резултатите демонстрират абсолютно картина, за която постоянно призовавах да се мисли, с цел да не се губи скъпото време от двата месеца сред август и октомври. Българските гласоподаватели, които участваха в изборите със своя глас с поддръжка, неподкрепа или с отвод от гласоподаване взеха решение съдружна форма за основаване на постоянно държавно управление е неизбежна ", разяснява той при започване на постоянното съвещание на Министерски съвет. 

" Ниската изборна интензивност и високият избор в интерес на " не поддържам никого " са мотив освен за разбор, само че и за преосмисляне на политическото държание. Като не поддържат никого или не гласоподават, българските гласоподаватели задължават българските политици да предложат своя по-добра версия ", безапелационен е Донев, представен от Дарик. 

" В идващите дни президентът на републиката ще свика 48-ото Народно заседание и макар всеобщите упования, ние се надяваме то да има дълъг живот, тъй като най-добре познаваме сериозната нужда от дейно работещ парламент. Във връзка с това чакам от вас да приключим работата по подготовката на законопроектите, свързани с Плана за възобновяване и резистентност. Това е друга съществена задача, с която встъпихме в служба като служебно държавно управление ", заяви Донев. 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР