Българският футболист Божидар Краев се разписа при победата на своя

...
Българският футболист Божидар Краев се разписа при победата на своя
Коментари Харесай

Божидар Краев с втори гол през сезона за победа над Бризбън Роар

Българският футболист Божидар Краев се разписа при успеха на своя Уелингтън Финикс над Бризбър Роар с 5:2 вкъщи в дуел от третия кръг на шампионата на Австралия и Нова Зеландия. За него това бе втори гол от началото на сезона в шампионата.

Двубоят в Уелингтън стартира по-добре за гостите, които поведоха в резултата след по-малко от 60 секунди игра с попадение на Флорен Беранге. Тим Пейн изравни резултата в 24-та минута, а Оскар Завада направи обрата за Уелингтън цялостен осем по-късно.

Бризбейн възвърне парритета в 53-та минута с попадение на Никола Милеуснич, само че пет минути по-късно Краев получи топката от Пейн и без съмнения я прати в долния ляв ъгъл на вратата на гостите. В 63-та минута Уелингтън вкара четвърти гол посредством Завада, който оформи своя хеттрик във втората минута на добавеното време и по този начин фиксира крайното 5:2.

Краев, който започва срещата като титуляр, остана на терена до 79-та минута, а през първото време получи жълт картон. С триумфа Уелингтън събра актив от 7 точки от 3 мача и е на второ място в таблицата. В идващия кръг Финикс гостува на Мелбърн Виктори.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР