Българският футболен съюз стартира продажбата на билети за домакинството на

...
Българският футболен съюз стартира продажбата на билети за домакинството на
Коментари Харесай

БФС пусна евтини билети за евроквалификацията със Сърбия

Българският футболен съюз започва продажбата на билети за семейството на националния тим от квалификациите за Евро 2024 против Сърбия. Двубоят ще се организира на 20 юни, вторник, от 21:45 ч. на стадион " Лудогорец Арена " в Разград. Това е трети мач и за двата тима в група G на Европейските квалификации, само че се намират в противоположните краища на класирането. Сърбия има 6 точки от два мача, а България е без актив.
 Кръстаич се сети за Чочев, само че не помни Илиев! Това е необичайно...
Кръстаич се сети за Чочев, само че не помни Илиев! Това е необичайно...

Защо няма повиквателна за Илиан?

От през днешния ден билетите са в продажба в цялата партньорска мрежа на Eventim, както и онлайн тук. От 16 юни, петък, пропуски ще могат да бъдат закупувани и на касите на стадиона в Разград.

Цените на пропуските са както следва: Сектор А - 12 лева, Сектор Б (Моци) - 10 лева, Сектор Г - 10 лева, Сектор В - 15 лева, ВИП-билет - 50 лева

БФС и формалният сътрудник на федерацията VIVACOM не престават и една от най-успешните си взаимни начинания - планът " Семеен бранш ". Той дава опция на родителите да заведат децата си в обособена за задачата зона (Сектор В, блок 6) на преференциални цели - възрастният купува билет на действителната му цена (15 лева.) и има право да заведе до 3 малолетни лица против спомагателен 1 лева на пропуск. Напомняме, че родителят/настойникът е задължен да попълни изискваната от закона декларация за компаньон.

Привържениците на националния тим, искащи да посетят гостуването от европейските квалификации против Литва на 17 юни в Каунас, следва да заявят желанието си на e-mail: [email protected] или на телефон +359 2 9055349, като дават трите си имена, дата и място на раждане.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР