Българският футболен съюз изказва искрените си благодарности на Община Пловдив

...
Българският футболен съюз изказва искрените си благодарности на Община Пловдив
Коментари Харесай

Община Пловдив предостави безвъзмедно стадионите си на националните отбори

Българският футболен съюз изрича откровените си благодарности на Община Пловдив и персонално на кмета на града Здравко Димитров за опцията представителните национални тимове на България - мъже и дами, да употребяват безплатно стадион " Христо Ботев " и стадион " Локомотив " в Пловдив за идните си дуели през септември.

На 7.09. селекцията на Младен Кърстаич посреща Иран в другарска среща преди гостуването на Черна гора три дни по-късно, като дуелът ще се играе на неотдавна реновирания " Христо Ботев ". На 26 септември пък женският ни отбор приема Косово на стадион " Локомотив ".
 БФС направи промени в графика на дуели от Първа и Втора лига
БФС направи промени в графика на дуели от Първа и Втора лига

Измествания в часовете и дните на няколко срещи

Днес в Пловдив бе извършена следващата ползотворна работна среща за доуточняване на детайлите към гастрола на националните ни тимове, на която участваха кметът Здравко Димитров, заместник-кметът " Спорт, юношески действия и обществена политика " Георги Титюков, техническият шеф на Българския футболен съюз Георги Иванов, както и представители на администрацията на родната централа.

Всички страни споделиха задоволството си от постигнатото съглашение и убеждението, че двата дуела през месец септември ще се трансфорат в истински състезателен празник за града.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР