Българският футболен съюз (БФС) получи поредното признание за политиката си

...
Българският футболен съюз (БФС) получи поредното признание за политиката си
Коментари Харесай

БФС ще бъде домакин на престижната образователна програма UEFA CFM

Българският футболен съюз (БФС) получи следващото самопризнание за политиката си на развиване на фрагменти, откакто Европейската футболна централа (УЕФА) избра България за хазаин на просветителната стратегия UEFA CFM 2023/24 година.

Академичният курс е един от най-престижните и сполучливи планове на УЕФА и е създаден е в съдействие с Университета по Публична администрация в Лозана и обезпечава както спомагателна професионална подготовка на работещите в областта на футбола, по този начин и интернационално приети просветителни заеми.

CFM (Сертификат за футболен мениджмънт) е стратегия, състояща се от 6 базови модула, обхващащи всички сфери от административното ръководство на футболна конструкция – без значение на клуб или на асоциация. Сред тях са финанси, маркетинг, връзки, действен мениджмънт, човешки запаси, стратегическо развиване и други.

Изучаваната материя обезпечава подробен взор върху всички процеси във футболната промишленост и възстановяване на мениджърските качества на курсантите. Общият хорариум на програмата е 350 часа, като в българското ѝ издание ще бъдат извършени два присъствени семинара (по 2 дни) с присъединяване на изтъкнати лектори от целия свят и един онлайн уъркшоп. Останалата част от общо 9-месечния курс протича отдалечено.

Стартът на UEFA CFM – България ще бъде на 3-4 май 2023 година, вторият (онлайн) семинар ще се състои на 31-август-1 септември 2023 година, а дипломирането е планувано за 31 януари-1 февруари 2024 година.

Процедурата за кандидатстване е към този момент отворена, като наложително условие за всички заинтригувани лица е професионално равнище на притежаване на британски език.

Цената на курса е 7900 евро, като БФС и УЕФА ще поемат таксата на най-перспективните претенденти. Крайният период за подаване на поръчки е 31 януари 2023 година.

UEFA CFM е един от най-утвърдените университетски планове на УЕФА, като до този миг някои от водещите фигури в администрацията на българския футбол са получили дипломи от него.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР