Българският футболен общественик Кирил Евтимов беше сред гостите в главната

...
Българският футболен общественик Кирил Евтимов беше сред гостите в главната
Коментари Харесай

Клоп с благодарности към феновете на Ливърпул в България, пита за бивш наш национал

Българският футболен държавник Кирил Евтимов беше измежду гостите в основната естрада на стадион „ Анфийлд “ при успеха с 5:2 над Норич за FA Cup. Той беше в компанията на своя татко Андрей, който е дълготраен последовател на „ алените “ от Града на Бийтълс. Мачът беше в центъра на вниманието на международните медии, защото единствено дни по-рано мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп разгласи, че ще напусне поста си след края на сезона.

Въпреки сериозния интерес към своята персона, немският експерт отдели време за среща с Евтимов преди успеха на отбора си. Родният финанист съобщи на 56-годишния управител на Ливърпул специфични поздрави от някогашния национал Димитър Рангелов, който игра под управлението на Клоп в Борусия (Дортмунд).

От своя страна Юрген Клоп изрече благодарността си на всички български почитатели на Ливърпул за поддръжката към тима и се поинтересува от актуалното ежедневние на Рангелов.

Той остана доста впечатлен, когато разбра, че някогашният му състезател е останал във футбола и работи с деца в Германия. На стадион „ Анфилд “ Кирил Евтимов съумя да се види и с две от най-големите митове на Ливърпул – Джон Барнс и Йън Ръш, които гледаха успеха над Норич от ложите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР