Българският футболен общественик Кирил Евтимов беше специален гост на полуфиналния

...
Българският футболен общественик Кирил Евтимов беше специален гост на полуфиналния
Коментари Харесай

Легенда на Челси гласи визита в Бургас

Българският футболен държавник Кирил Евтимов беше специфичен посетител на полуфиналния реванш от Купата на Лигата сред Челси и Мидълзбро, приключил с победа за " сините " с 6:1.

В ложите на " Стамфорд Бридж " бургазлията се видя с именития нападател на лондончани Кери Диксън. Бившият британски национал получи за подарък бутилка българско вино. В диалога си Евтимов Кери Диксън сензационо призна, че през лятото ще дойде в Бургас, защото има непосредствен другар, който го кани от много време да посети морския ни град.

След края на срещата българският футболен държавник имаше среща с британския национал Бен Чилуел и контузения френски халф Мало Густо, който даде обещание да бъде подготвен за идния в петък мач против Астън Вила за ФА Къп.

Много беше любопитна срещата на Кирил Евтимов с футболните митове Стюърт Пиърс и Гари Невил, които бяха телевизионни анализатори на футболния дуел. Бившите британски национали на драго сърце откликнаха на молбата на Кирил Евтимов да се подпишат на фланелка на Академик (Свищов).
 Снимка 650551
Източник:
 Снимка 650550
Източник:
 Снимка 650549
Източник:
 Снимка 650548
Източник:
 Снимка 650547
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР