Българският еврокомисар по цифровата икономика и общество Мария Габриел стана

...
Българският еврокомисар по цифровата икономика и общество Мария Габриел стана
Коментари Харесай

Комисар Мария Габриел с престижна награда „Талант в политиката 2018“

Българският еврокомисар по цифровата стопанска система и общество Мария Габриел стана притежател на поредна премия за достижения. Авторитетна френска асоциация, провеждаща влиятелния годишен конкурс „ Жени с въздействие “, връчи оценката на Мария Габриел в категория „ Талант в политиката 2018 “ в тазгодишното издание на състезанието. Наградата се присъжда на потвърдили се в своята област дами от разнообразни сфери на политическия, икономическия и публичен живот, спорта и медиите.

Целта на наградата е да отличи гения на дами, които съставляват освен сполучливи модели, само че въплъщават полезности и качества като смелост, креативност, отговорност, мощна воля. За първи път във всяка от категориите бяха определени дами от цяла Европа.

„ Приемам тази премия като самопризнание за свършеното през годините и за построяването на една приобщаваща, динамична и новаторска цифрова Европа. Тя е самопризнание и за всички дами, всекидневно работещи като едно цяло, във всеки бранш на стопанската система и обществото, за сполучлива и обективна Европа. Призът за мен е също отговорност да не преставам с неотслабващи старания за още съответни планове и начинания, посредством които да вдъхнем доверие и кураж на младите девойки да изберат обучение в СТЕМ специалностите, на дамите да бъдат смели за професионално развиване в цифровия бранш и да бъдат цифрови бизнесмени. Тази премия ми дава и сила да не преставам да работя за дела, посредством които дамите, дружно с мъжете, да построяваме мощна цифрова Европа “, разяснява българският комисар по цифровата стопанска система и общество Мария Габриел.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР