Българският екипаж Екатерина Стратиева/Георги Аврамов приключи успешно рали ESOK в

...
Българският екипаж Екатерина Стратиева/Георги Аврамов приключи успешно рали ESOK в
Коментари Харесай

Успешно рали за екипажа Стратиева/Аврамов в Турция

Българският екипаж Екатерина Стратиева/Георги Аврамов завърши сполучливо рали ESOK в Турция. Състезанието предложи разнородни условия, както и друг вид асфалт по правите.

От стартирали 90 екипажа Стратиева и Аврамов приключиха в общото генерално класиране на 17-о място от приключилите 59 конкуренцията.

Екипажът надгради в представянето си, откакто употребява рали спринт Пещера в България за подготовка. В съботния ден Стратиева кара малко внимателно, само че в неделя даде най-хубавото на което е способна, с цел да приключи сполучливо конкуренцията като даде пето време. Самата конкуренция предложи разнородни метеорологични условия - мъгла, дъжд и умерено време.

Това беше и първо присъединяване за екипажа в рали, част и от конкуренцията за Балканския рали трофей. Те завоюваха и първи точки за ERT2 - 15 плюс 1 бонус от втория ден на надпреварата.

"Много добре проведено съревнование, използвахме го за подготовка за идните ни участия в Европейския рали шампионат - в Италия, Чехия и Унгария. Използвахме конкуренцията и за подготовка за българските ралита - България и Сливен, където ще участваме. Доволни сме, защото 17-ото място в генералното класиране е сериозен триумф от стартирали 90. Благодаря и на сътрудниците ни, които стоят зад нас в тези сложни времена ", разяснява Стратиева пред

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР