Българският червен кръст изказа специални благодарности към депутата от ДПС

...
Българският червен кръст изказа специални благодарности към депутата от ДПС
Коментари Харесай

БЧК: С дарението на г-н Пеевски ще нахраним много хора в нужда

Българският червен кръст изрече специфични благодарности към депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски за великодушното подаяние, което направи за хора, изпаднали в потребност по време на изключителното състояние, оповестено поради пандемията от ковид. 



„ Онзи ден господин Пеевски направи огромно подаяние, съществено подаяние, с което ще можем да нахраним доста хора в потребност. Той някъде към 300 хиляди лв. даде. Една част от тези пари са точно за най-социално слабите. Знаете ли, хората са регистрирани в обществените структури на общините, само че има доста хора, които не са, които са под прага. Те са в една извънредно тежка обществена обстановка. И на тези хора в този момент ние вършим разбор и ще помогнем дружно.Така че благодаря на всички за това, което вършим, на господин Пеевски и на всички хора, които оказват помощ “, изрече признанието си за огромното подаяние Григоров в ефира на. 

Компанията “Интръст ” ЕАД на Делян Пеевски подари 300 хиляди лв. на Българския червен кръст за нуждаещи се. По волята на донора средствата ще бъдат употребявани за подкрепяне на обществено слаби жители и на хора, изпаднали  в последна потребност. 

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР