Българският боксьор Кубрат Пулев нападна доскорошния си бъдещ съперник на

...
Българският боксьор Кубрат Пулев нападна доскорошния си бъдещ съперник на
Коментари Харесай

Кубрат Пулев избухна заради пропадналия му мач с Дилиън Уайт: Страхливци и шизофреници!

Българският боксьор Кубрат Пулев атакува досегашния си предстоящ противник на кръга Дилиън Уайт и неговия управител Еди Хърн. Двамата взеха решение да анулират багра в София, който щеше да дефинира кандидата за купите в тежка категория, които са владеене на звездата Антъни Джошуа.
" Очаквах Уайт и промоутърът му да избягат от багра, само че не и да са чак такива страхливци. Те са огромни манипулатори и шизофреници! Не мога да допускам по какъв лицемерен метод избягаха от мач в България. Целият екип на Хърн говореше за това по какъв начин се пробва да ме докара във Англия. Това се случва, откакто към този момент обявихме датата и мястото на събитието - 25 август в София ", избухна Пулев в Лондон.
Пропадна боят сред Кубрат Пулев и Дилиън Уайт



Както е известно, Уайт избра да се боксира против Джоузеф Паркър на 28 юли в Лондон.
" Изпратихме формален контракт на Уайт, само че той не го подписа. Тук не приказваме за някакво шоу, а за огромен дуел сред двама от най-хубавите боксьори, които щяха да решат бъдещето на купите в тежка категория. В последна сметка те губят. Вместо да играят по разпоредбите, Еди Хърн и боксьорът му се прибраха у дома с подвити опашки. Хърн и Уайт направиха всичко допустимо да избегнат този мач. Първо се пробваха да трансформират разпределението на приходите. От Федерацията отхвърлиха настояванията им. Целите договаряния бяха една смешка. Направиха ни и цели 7 предложения, с цел да преместим мача в Англия, само че не стана. Какво още да кажа? ", добави българският боксьор.
Еди Хърн: Нямахме доверие на Пулев, а и вървене в България...
Той се обърна персонално към Дилиън Уайт: " Който ти е споделил, че нямам интерес да се удрям с теб, е сбъркал. Можеше да приемеш предизвикването, само че ти реши да се откажеш, не аз. Но, в случай че Хърн те е подвел, дано ти го кажа напряко: Тук съм и съм подготвен да те върна назад в действителността! ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР