Българският боксьор, който почина след мач в Шкодра, Албания се

...
Българският боксьор, който почина след мач в Шкодра, Албания се
Коментари Харесай

Обявеният за мъртъв Исус Величков скърби за загиналия боксьор

Българският боксьор, който умря след мач в Шкодра, Албания се споделя Борис Станчов, а не Исус Величков, както бе обявено от Българският професионален боксьов съюз. Станчов се е качил на кръга под името Исус Величков.

Самият Величков скърби за гибелта на приятеля си. Той разгласява статус в обществените мрежи.



" Почивай в мир, Шампионе! Винаги ще те носим в сърцето си! ", написа Величков.

Все още не е ясно по какъв начин се е стигнало до промяната на имената и размяната на документите. В момента тече съвещание на УС на Българския професионален боксов съюз, на което би трябвало да се обясни цялата обстановка.
Починалият българин се боксирал под друго име (ВИДЕО) По неофициална информация, починалият се споделя Борис Станчов, а не Исус Величков
" Никак не ми желае да е по този начин, само че в случай че излезе истина, това е закононарушение от най-висока класа. Нямам пояснение. Документите, които са желани за тази среща в Албания, са безусловно изрядни. Те са пристигнали с персоналната карта на Исус Величков - с интернационалния му паспорт и персонална карта. За да взе участие в едно съревнование от подобен сан, той би трябвало да има три документа - лиценз, който Исус Величков има, би трябвало да има оторизация, би трябвало да има позволение от федерацията и здравно. Тези документи той ги има на името на Исус Величков. Ако е истина... това е неприемливо. На фотографията е индивидът, на който даваме лиценз. Лицензът е на името на Исус Величков ", сподели пред bTV Венцислав Николов, който е интернационален боксов арбитър и член на УС на БПБС.
Смъртта на българския боксьор - трета на професионалния кръг за последните два месеца По непотвърдена информация, Борис Станчов се боксирал под друго име
Относно практиката за приемането на нужните документи, Николов изясни: " Мениджърът уговаря срещата. Той е задължен да даде в офиса на Българския професионален боксьов съюз всички документи. Той ги е показал на името на Исус Величков. Въз основа на тези документи, които имаме, ние даваме позволение. Ще стигнем до истината. ", безапелационен е Венцислав Николов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР