Българският ансамбъл по художествена гимнастика получи премия от 200 000

...
Българският ансамбъл по художествена гимнастика получи премия от 200 000
Коментари Харесай

Огромен бонус за Златните ни момичета

Българският отбор по художествена гимнастика получи награда от 200 000 лв. от един от спонсорите си за спечелването на олимпийската купа от Токио 2020. Пищната гала се състоя в столичен хотел.

„ Много сме признателни, тъй като без спонсорите и без поддръжката триумфите доста мъчно могат да се случат “, сподели ръководителят на родната федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.

„ Това е още едно голямо самопризнание за нашия труд. Златото от идното международно състезание е орден, който също ни е фантазия. Ще дадем всичко от себе си. Надяваме се да имаме шанс и да си покажем композициите още веднъж по най-хубавия метод “, разяснява Симона Дянкова, която със съотборничките си от ансамбъла Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова завоюваха олимпийското злато в Токио.

Припомняме, че за купата Златните девойки си завоюваха и по 250 000 лв., полагащи им се от Министерството на младежта и спорта.

„ След международното състезание се надяваме да си тръгнем изцяло щастливи. Качихме се на най-високия състезателен връх и ще се радваме по този начин да го приключим “, добави Ерика Зафирова.


Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР