В последните години националният отбор на Германия откровено не се

...
В последните години националният отбор на Германия откровено не се
Коментари Харесай

Вдъхновеният Бундестим ще удари и Швейцария

В последните години националният тим на Германия искрено не се представяше добре в формалните мачове и контролите преди Евро 2024 и това предизвикваше огромни терзания в цялата страна. Феновете се стягаха за нов провал на огромен конгрес и със свити сърца чакаха борбите по терените на своята татковина.

Специалисти и коментатори " разпъваха на кръст " Бундестима и с съображение подлагаха на критика играчите и техните треньори за представянето на терена. Чуваха се даже гласове да се изгонят всички национали и да се стартира " на чисто " единствено с млади гении.

Картината, обаче се промени радикално с началото на Европейското състезание по футбол и цяла Германия към този момент е на противоположния полюс на страстите -  в огромна еуфория и очаквания за купата. Това стана факт след разгромната победа с 5:1 над Шотландия в мача на откриването на Евро 2024 и последвалия триумф с 2:0 над Унгария във втората среща.

Победния ход на Бундестима ще продължи и довечера против Швейцария съгласно букмейкъра 8888.bg. Вероятността това да се случи е 58,1 %. Шансовете за тъждество са 25,8%, а за триумф на " кръстоносците " 16,3%.

При възможна победа Германия ще приключи преди всичко в групата с цялостен актив от 9 точки и на осминафинала ще играе против втория в група C. Там борбата е непредсказуема, като на процедура и четирите тима - Англия, Словения, Дания и Сърбия имат шансове да завършат на този позиция в класирането.

За мача тази вечер с Швейцария упованията на 8888.bg са резултатът да бъде открит от нападателя на Щутгарт Дениз Ундав. Вероятността да се случи това събитие е 16,7 %. Шансовете на Никлас Фюлкруг и Кай Хаверц са по 15,8%. Далеч по-малка е вероятността пръв голмайстор в мача да стане нападателят на Лудогорец Квадво Дуа - 10%.

Швейцария стартира с чудесна победа 3:1 над Унгария, само че по-късно не съумя да победи Шотландия (1:1) и да си обезпечи място на осминафиналите на Евро 2024. Все отново " кръстоносците " имат в актива си удобните 4 точки и с изключение на своя мач, ще наблюдават какво се случва и на Шотландия - Унгария. При вероятно тъждество или победа на " маджарите " ще могат да отворят шампанското. Това ще се случи даже и при победа на Шотландия и минимална загуба от Германия.

Въпреки отличните вероятности за Швейцария да продължи напред в шампионата, нейните шансове за европейска купа са повече от минимални. Букмейкърът 8888.bg ги прави оценка на едвам 2 %.
  


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР