Българският ансамбъл по художествена гимнастика остана без отличие във финала

...
Българският ансамбъл по художествена гимнастика остана без отличие във финала
Коментари Харесай

Българският ансамбъл остана без медал във финала на пет обръча на Световната купа в София

Българският отбор по художествена гимнастика остана без отличие във финала на пет обръча от програмата на надпреварата от Световната купа в София, което се организира в " Арена София ".

Женина Трашлиева, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Радина Томова, които през вчерашния ден завоюваха златните медали в многобоя, през днешния ден позволиха грешки в осъществяването си и в последна сметка бяха класирани на 7-а позиция.

Момичетата на Весела Димитрова и Михаела Маевска получиха оценка от 30.600 точки, която ги изпрати на предпоследното място от всички тимове, които взеха присъединяване във финала на пет обръча.

Титлата пък заслужи ансамбъла на Италия, чието осъществяване беше оценено с 34.800 точки и по този метод той изпревари с малко гимнастичките на Израел, които се подредиха втори с 34.700 точки. Бронзовите оценки пък сграбчиха представителките на Франция с 33.400 пункта.

Малко по-късно през днешния ден следва да се изиграе и финалът на три ленти и две топки при ансамблите, където България ще излезе със стартов №8. Състезанието, както и всичко най-интересно от последния ден на Световната купа по художествена гимнастика от София може да наблюдавате онлайн в ефира на Българска национална телевизия 3 и онлайн .



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР