Българският ансамбъл по художествена гимнастика няма да може да вземе

...
Българският ансамбъл по художествена гимнастика няма да може да вземе
Коментари Харесай

Контузия спря златните момичета на България от участие в световното първенство в Япония

Българският отбор по художествена гимнастика няма да може да вземе присъединяване на Световното състезание в Китакюшу (Япония) . Това оповестиха от федерацията, а повода е контузия на една от състезателките - Лаура Траатс.

" Нашите девойки отпътуваха извънредно добре готови и с голямо предпочитание да завоюват последното си съревнование като тим! Вчера ансамбълът ни е провел две тренировки, само че след втората Лаура Траатс получава доста мощна и остра болежка ", написаха на формалната си страница от БФХГ. 



След извършена консултация с лекаря на тима доктор Добрев излиза наяве, че контузията на Лаура Траатс е сериозна и присъединяване на тима е невероятно, допълват още от там.

" Всички девойки съжаляват извънредно, щабът също, само че здравето е над всичко и това е единственото вярно решение в този миг ", споделят от Българската федерация по художествена гимнастика.

Световното състезание по художествена гимнастика се организира в интервала от 27-ми до 31-ви октомври в японския град Китакуишу. Това щеше да е последната изява на ансамбъла ни в този състав.



Припомнете си
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР